Programma’s

Het repertoire is gebaseerd op folkloremuziek uit Rusland, Oekraïne en de Balkanlanden tot aan Groot-Brittannië en Ierland toe. Ook veel EVERGREENS van over de hele wereld worden met veel plezier uitgevoerd.

Voor de muziek en tekst wordt gebruik gemaakt van de originele bladmuziek en gearrangeerd naar onze mogelijkheden.

Onze programma's duren gewoonlijk 2x drie kwartier met een pauze er tussen.

U kunt een keuze maken uit 5 programma's. Eventueel kan de inhoud naar wens worden aangepast.

Ierland

Een diarondreis door Ierland met veelal bekende Ierse muziek. Van stemmige Ierse songs tot populaire Pub-liedjes. Er wordt iets verteld over het land en de geschiedenis van het Christendom, dat vanuit Ierland over Europa uitwaaierde.

Rusland

Veel bekende, prachtige Russische en Oekraïense muziek, waarin het onmetelijke land en zijn bewogen geschiedenis tot leven komt. Mede door de mooie foto's.

Wereldreis

Een muzikale trip over de wereld. Te beginnen met muziek uit Rusland, dan via Europa naar Zuid Afrika, de Pacific, Zuid Amerika en eindigend met Amerikaanse Country Music. Alles ondersteund door passende foto's en verhalen.

De seizoenen

Met mooie bekende muziek, zang en passende foto's.

Souvenirs

Souvenirs kunnen de herinneringen aan plaatsen en (soms lang vervlogen) tijden weer tot leven brengen. Dat is wat dit programma doet. Noorwegen, Wenen, de Alpen, Frankrijk, Spanje, Engeland, Turkije, Chili, Amerika.... Het komt allemaal voorbij in muziek en beeld.

Kerst

We beginnen met de mooiste, stemmige kerstmuziek uit verschillende landen, gezongen in 7 talen. Na de pauze eerst wat Duitstalige kerstliedjes en wordt er een vrolijk kerstverhaal voorgelezen. We besluiten met Christmas-songs. In overleg kan worden geopend of afgesloten met samenzang.

Ook kunnen wij uw receptie of tentoonstelling instrumentaal opluisteren met achtergrond muziek. Indien u een thema-voorstelling wilt dan kunnen wij samen met u een programma samenstellen. U kunt met ons contact opnemen door een berichtje te sturen via ons contactformulier.